Partners

Partners 2019

Onze partners werken actief mee om in België zo veel mogelijk deelnemers te engageren voor World Cleanup Day. Ook partner worden? Contacteer ons!

logo-jci-belgium

JCI Belgium

JCI’s missie luidt: Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen. JCI biedt zoveel mogelijk kansen en mogelijkheden aan haar leden aan om persoonlijk en professioneel maximaal te groeien.

Lees hier meer over JCI of bekijk het filmpje!

10 Minutes a Day

Elke dag trekt ex-bedrijfsleider Jean-Paul Meus 10 minuten de straat op om zwerfvuil op te ruimen, en dat al méér dan 1100 dagen aan een stuk! Na een eye-opening vakantie in Bali besloot hij om zelf de mouwen op te rollen in plaats van te klagen. Via “10 Minutes a Day” nodigt hij iedereen uit om ook 10 minuten per dag voor eigen deur op te ruimen – in België maar ook daarbuiten.

river-cleanup

River Cleanup

8.000.000.000 kg afval komt elk jaar in onze oceanen terecht! 80% hiervan komt van rivieren. De ambitie van River Cleanup is om samen cleanups te organiseren langsheen rivieren en zo bewustwording én verandering te brengen. In 2019 organiseren ze o.a. cleanups langs de rivieren in België op World Cleanup Day: 21 september!

met de ondersteuning van:

be-planet

De verbindende schakel in de transitie naar een duurzame samenleving

Aria

Aria Digitale Marketing hielp deze website bouwen en neemt de hosting ook op zich.

Mooimakers biedt logistieke steun voor opruimacties via de gemeentes en intercommunales.